• Les Tear Drops

     


    Les Tear Drops (Canada)


    Personnel :


    Robert Ménard

    Tony Colette

    Gerry Côté

    Claude Bélisle




    Discography :

    Les Tear Drops
    1959 - Je promets / L'amour (Fleur de Lys 149)
    1959 - Tout mon amour / Et je sais (Fleur de Lys 157)
    1960 - J'ai toujours besoin de toi / Tu me comprends (Fleur de Lys 179)
    1963 - Je ne fais que pleurer / Dis ton nom (Click 13)
    1964 - Dans la nuit / Pas à pas (Click 49)
    1964 - Jolie fille / Michelle (Click 58)

    Robert Ménard

    1965 - Jenny / Dis-moi (Rusticana ???)




    Biography :


    The Tear Drops, a group formed in 1958 by Claude Bélisle, Tony Colette, Jerry Cote and Robert Menard. The group experiences early success with the song: "Je promets" in 1959.

       
    The success remains unanswered, and the group becomes a duet with Robert Menard and Claude Bélisle and sign in for three singles for Click records, which follows a career at the tavern until its dissolution in 1965.

    Robert Menard recorded a 45 rpm solo whose securities "Jenny" et "Dis-moi" and continues to occur in the tavern the name of Robert Vimont.

     

     

    Songs :

       
    L'amour                                Je Promets


       
    J'ai Toujours Besoin De Toi      Tu Me Comprends

     

     


  • Comments

    1
    keena grandmaison
    Friday 23rd April 2010 at 15:20
    les tear drops
    Ma mere a ete 11 ans avec robert menard des tear drops et c est sa chanson je promets il l a refait seul en 1976 j ai le 33 tours ici il est poser avec ma mere sur la pochette mais sa n existe nulle part sur internet on peut juste commander le recors a etiquette london....bonne journée
    Suivre le flux RSS des commentaires


    Add comment

    Name / User name:

    E-mail (optional):

    Website (optional):

    Comment: